mika-baumeister--8qc7kPeS98-unsplash

YRITYS

spencer-davis-8DQz9z99GjU-unsplash

Tecsol Oy

Tecsol Oy on erikoistunut teknisen alan tukkukauppaan. Teollisuus, -huolto-, korjaamo ja kunnossapitotuotteiden kokonaisvaltaiseen toimittamiseen. Tecsol Oy harjoittaa maahantuontia, valmistamista sekä jälleenmyyntiä yli 50 000 tuotteen valikoimalla. Vahvalla osaamisella, kokemuksella ja nykyhetken uudenaikaisilla välineillä ja menetelmillä, vaikeimmatkin ongelmat ratkeavat, ja voit huoletta jättää sen meidän tehtäväksemme.

Miksi Tecsol?

KOKENEET AMMATTILAISET

Tecsolille on karttuntut kokemusta jo vuodesta 2004. Tunnemme asiakkaamme ja ymmärrämme asiakkaan kokonaiskuvan. Ammattilaisemme pystyvät tarjoamaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet.

TEHOKKUUTTA KESKITTÄMÄLLÄ

Keskittämällä hankintasi meille saat paljon taloudellisia ja toiminnallisia etuja. Tuotteemme yhdistettyinä yhtiömme tarjoamiin palveluihin, säästävät asiakkaan hankinta- ja huoltokustannuksia.

KETTERÄ KUMPPANI

Kompaktin ydintiimin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavaa ja nopeaa reagointia. Yhtiömme hyvät ja luotettavat päämiessuhteet sekä laaja hankintarengas, takaavat nopeat toimitukset joka puolelle Suomea.

eric-wendt-iEU_KscNwkQ-unsplash

Laaja tuotevalikoima

Tarjoamme teollisuuden, huollon, korjaamon ja kunnossapidon tarpeisiin monipuolisen valikoiman ja laadukkaat tuotteet. Tuotevalikoimastamme löydät yli 50 000 tuotetta. Tutustu tuotevalikoimaamme sekä laadukkaisiin päämiehiimme.

emmanuel-acua-TWisR7I6bKM-unsplash

Ota yhteyttä

Voit olla meihin suoraan yhteydessä tai jättää tarjouspyynnön lomakkeen kautta. Kokeneina teknisen alan ja myynnin ammattilaisina, nuorekas ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmis palvelemaan!